Skip to main content

Spiritual Coaching kerta

Tiedot

Kesto:120 min
Sijainti:Hoitohuoneella
Hinta:160 € (VIP jäsenille 128€)
Maksu:Pankki- ja luottokortti, MobilePay tai käteinen
Varaa aika

Spiritual Coaching kerta

Spiritual coaching on sinua varten, joka haluat olla enemmän linjautuneena omaan Sieluusi ja olla enemmän todellinen sinä. Valmennuksen aikana selvitämme mihin suuntaan haluat kulkea henkisellä polullasi.

Yhteyden saaminen todelliseen itseesi on Spiritual coachingin ytimessä: keskitymme erityisesti sisäisen rauhan ja voiman jumalalliseen yhteyteen sekä suuremman voiman tuntemiseen yhteydessä luontoon.

Teemme valmennuksessa harjoituksia, jotka tukevat sinun polkuasi. Käytämme esoteerisia tekniikoita kuten esimerkiksi energia- ja meditaatiotekniikoita apunamme, jotta pääsemme syvälle näkymättömään maailmaan.

Tulemme valmennuksen aikana vapauttamaan suuren määrän energiaa, jonka valjastamme tukemaan sinun omaa parasta potentiaaliasi. Poistamme vanhoja tarpeettomia ohjelmointeja sekä haitallisia tunteita. Käsittelemme ongelmiesi ja tilanteidesi juurisyitä. Linjaudumme universumin energioihin, joka on linjassa sielusi kanssa ja työskentelemme yhdessä henkimaailman kanssa. Pyrimme muuntamaan sinulle haitallisia alitajuntaisia käytösmalleja ja uskomuksia. Laajennamme tietoisuuttasi ja nostamme värähtelysi korkeammalle, niin että yllämme sielun tasolle.

Keskeisessä asemassa Spiritual coachingissa on myös työskentely universaalien henkisten lainalaisuuksien kanssa, jotka helpottavat hahmottamaan tilannettasi ja manifestoimaan haluamaasi.

Tietoisena eläminen on jatkuvaa oman elämän luomista. Vapauta oma potentiaalisi ja löydä syvempää merkitystä elämälle!

Näin valmistaudut

Ennen valmennusta olisi hyvä juoda normaalia enemmän vettä. Valmennusta ei tarvitse jännittää. On normaalia, että ennen tapaamista voit tuntea muutoksia olotilassa.

Maksu ja ajanvaraus

Voit varata sinulle sopivan ajan Vello varausjärjestelmästä. Maksu suoritus ohjeet saapuvat sähköpostiin ajanvarauksen jälkeen. Tutustuthan toimitusehtoihin täältä. Voit myös liittyä VIP -jäseneksi, jolloin hoitomaksu on edullisempi.