Skip to main content

Tuotteet

IloisenVirran tuotteet – Rukousten Korut, Inspiraatiokortit, Spirit Art -maalaukset ja muut tuotteet – on tarkoitettu auttamaan sinua matkalla kohti omaa parasta potentiaalia. Suurin osa tuotteista on IloisenVirran Lauran suunnittelemia ja valmistamia. Tuotteet löytyvät helposti verkkokaupasta.

Kaikki tuotteet sopivat myös merkityksellisiksi lahjoiksi esimerkiksi ystäville tai kummi-, kaste-, rippi tai häälahjaksi. Voit myös tilata Lauran tekemät korut ja maalaukset kanavoituna henkilökohtaisesti suoraan lahjan saajalle. Tuotteet tuovat saajalle juuri sen voiman ja avun, jota hän sillä hetkellä tarvitsee.

Rukousten Korut

Rukousten Korut syntyvät IloisenVirran Lauran käsissä aidoista luonnonkivistä ja symboleista. Malat ja rannekorut ovat kauniita, ja ne tukevat sekä vahvistavat kantajansa energiaa. Koruja voi käyttää niin arjessa kuin juhlassa, ja ne soveltuvat kaikenikäisille ja -sukupuolisille. Jokaisella kivellä on oma hoitava vaikutus, jota valmistusprosessi tukee.

Tutustu Rukosten Korujen rakkaudelliseen luomisprosessiin
Siirry verkkokauppaan

Inspiraatiokortit

Oletko kokeillut inspiraatiokortteja? Kortit herättävät intuitiosi ja inspiraatiosi. Kauniit intuitiolla syntyneet kortit, niiden kuvat ja viestit, johdattavat sinut sisäisen viisautesi äärelle. Korttien käyttö on helppoa: aina kun sinusta tuntuu siltä – voit nostaa kortin itsellesi tai ystävällesi. Inspiraatiokortit ovat IloisenVirran omaa tuotantoa.

Siirry verkkokauppaan

Spirit Art

Kaipaatko iloa, parannusta, syvyyttä tai voimaa? Jokaisella Spirit Art -taululla on oma tehtävänsä, ja taulun kuva puhuttelee aina juuri oikeaa henkilöä. Jokainen IloisenVirran Lauran tekemä taulu tai maalaus syntyy yhdessä henkimaailman energioiden kanssa. Voit valita oman taulusi valmiista tauluista tai voit pyytää juuri sinulle ja sinun tilanteeseen kanavoidun taulun. Lisää tauluja pääset myös katsomaan osoitteesta:

https://www.laurajuusela.art/ .

Siirry verkkokauppaan

Muut tuotteet

Muista tuotteista löydät yleisesti tilojen ja oman auran puhdistukseen sekä energisoimiseen tarkoitettuja tuotteita. Tuotteet on valittu eettisten tuottajien valikoimista.

Kaikki myynnissä olevat muut tuotteet ovat hoitavia tuotteita, jotka tukevat sinua valitsemallasi tiellä. Voit käyttää niitä omissa hiljentymisharjoituksissa tai arjen keskellä energian nostattajana.

Siirry verkkokauppaan