Skip to main content

Tapahtumat & Kurssit

IloisenVirran tapahtumista ja retriiteistä löydät tukea henkiseen kasvuun sekä pieniä kauniita hetkiä arjen piristykseksi. Kursseilla ja tapahtumissa vahvistat omaa henkistä yhteyttäsi.

Osa tapahtumista – kuten esimerkiksi meditaatiot – järjestetään verkossa, joten voit hypätä helposti mukaan kotisohvalta. Voimauttavat retriitit upeissa ympäristöissä ovat mitä parhainta rauhoittumista oman itsen äärelle.

Voit myös koota oman ryhmän ystävien tai työporukan iloksi. Valmiista teemoista on helppo valita ryhmällesi sopivaa ohjelmaa.

Tapahtumien ja retriittien ohjaaja Laura Juusela on valmentaja, kouluttaja ja näkijä, joka on kouluttautunut useilla eri henkisyyden sekä kehomielen koulutusalueilla.

Meditaatiot

Meditaatio on olemista läsnä tässä hetkessä ja itsessä. Olitpa sitten ensimmäistä kertaa meditoimassa tai jo konkari, ohjatut meditaatiot sopivat sinulle.

IloisenVirran kanavoituja meditaatioita järjestetään kuukausittain verkossa ja livenä. Jokainen meditaatio on aina uniikki ja omanlaisensa. Tervetuloa mukaan kokemaan meditaation kiirettä lievittävä vaikutus!

Lue lisää meditaatioista

Kurssit

Kurssit sopivat sinulle, jos haluat edistää henkistä kasvuasi ja tutustua yhä syvemmälle näkymättömään maailmaan. Kursseilla saat lisää työkaluja ja ymmärrystä omaan elämääsi, sekä siihen kuinka kohtaat näkymättömän maailman. Kurssit tulevat kehittämään omaa intuitiivista puoltasi.

Monet kurssit soveltuvat myös heille, jotka haluavat henkisestä työstä ammatin.

Lue lisää kursseista

Tapahtumat ja retriitit

​​Tapahtumat ja retriitit ovat mitä parhaimpia hengähdystaukoja kiireisestä arjesta. Jo pari tuntia rakkaudellisessa ja henkisessä ilmapiirissä tai pidempi retriitti luonnonkauniissa ympäristössä tuovat henkisen maailman sinulle läsnäolevaksi.

Osallistuessasi tapahtumiin tai retriitteihin, sinun ei tarvitse miettiä ohjelmaa: kaikki on suunniteltu aina valmiiksi. Henkimaailma tarjoaa yllätyksiä ja rakkauttaan jokaiseen kohtaamiseen.

Tutustu tuleviin tapahtumiin ja retriitteihin

Kokoa oma ryhmäsi

Mikä olisi ihanampaa, kuin järjestää ystäville vaikka Rukousten Korujen korukutsut tai naisten hemmotteluilta? Tai herätellä luovuutta, vahvistaa intuitiota tai nauraa naurujoogassa mahat kippuralla työporukan kesken? 

Henkimaailma tuo aina oman uniikin säväyksen teemojen sisältöön, joka kutkuttaa varmasti kaikkia osallistujia.

Tutustu ihastuttaviin teemoihin ryhmille