Skip to main content

Rukousten Korut

Tukena polullasi

​​Rukousten Korun jokainen osa – symboli ja luonnonkivihelmi – kootaan yhteen rukousten kanssa. Rukousten ja luonnonkivien hoitavat vaikutukset nostavat kantajansa värähtelyä sekä puhdistavat kantajansa energiaa. Koru siunataan kantajansa korkeimmaksi parhaaksi.

Rukousten korujen luomisprosessi

Valitsen kivet ja korun osat tarkoin, jotta ne olisivat hyvälaatuisia ja kivet voisivat mahdollisimman hyvin. Kivien ja korun osien saapuessa luokseni putsaan ne energeettisesti kehittelemälläni uniikilla tavalla, joka on muovautunut voimakkaaksi puhdistusmenetelmäksi vuosien saatossa. Kivet ja osat putsataan siksi, että niihin ei jäisi matalavärähteisiä energioita, joita on mahdollisesti jäänyt mukaan valmistus- tai käsittelyvaiheissa. Näin kivien omat ominaisuudet pääsevät jälleen täyteen potentiaaliinsa ja eheyttämään meitä energioillaan.

"Halusin kertoa sinulle miten Rukousten korut valmistuvat. Aloittaessani korujen valmistuksen puhdistan itseni energeettisesti jo ennen korupajalle menoa. Puhdistuksen teen siksi, että pystyn kanavoimaan koruihin mahdollisimman puhdasta energiaa.

Korun luominen alkaa siitä, kun näen sieluni silmin korun. Joku suurempi voima tuo juuri syntymään haluavan korun tietoisuuteeni ja intuitioni avulla kuuntelen tätä ohjausta. Usein istun korupajassani ja tuijottelen ulos ikkunasta, kun koru tulee esiin. Välillä koru näytetään minulle unessa.

Jokainen koru syntyy aina ajallaan. Välillä tilaustöitä joutuu odottamaan jopa vuoden ja välillä ne syntyvät päivässä. Hoputtaminen ei ole hyvästä, vaan kaikki korut syntyvät aina Jumalallisella ajoituksella.

Kun koru on näytetty minulle, aloitan korun tekemisen. Lausun korua kootessani jokaisella korun osalla ja helmellä rukouksen ääneen. Jokaiseen koruun tulee useita eri rukouksia, ja ne valikoituvat ohjauksessa.

Rukoukset ovat voimakkaita energian nostattajia ja siunaajia. Valikoimassani on satoja erilaisia rukouksia ja suurimmissa koruissa (Malat) lausun jopa sata rukousta korua tehdessäni.Jokaisella sanalla on aina tietty värähtely, joten ei ole mitenkään yhdentekevää mitä sanoja rukouksissa käytetään.

Kun koru on valmistunut, tulevat vielä sanat siunaamaan kyseisen korun tiettyyn tarkoitukseen. Sanat ja siunaus tulevat henkimaailman toimesta. Jokainen koru saa energiaansa myös suurta rakkautta jota koen ja kanavoin tehdessäni koruja sinulle.

Korujen kolme elementtiä

Luonnonkivihelmet kantavat Äiti maan voimaa
Rukous on sydämen puhetta Jumalalle
Voimaeläin- ja pyhät symbolit tuovat oman merkityksen koruun.

Korujen käyttö

Koruja voi käyttää kaikenikäiset ja -sukupuoliset. Kauniit korut sopivat arjen kaunistajaksi tai juhlan kruunuksi. Voit käyttää Rukousten korua meditoidessa tai rukousnauhana. Anna korun viedä sinut matkalle sisäiseen Jumalalliseen viisauteen.

Koru lahjaksi

Rukousten koru on rakkaudentäyteinen ja merkityksellinen lahja. Se sopii kaikkiin elämänvaiheisiin, ja lahjan saaja saa korusta iloa, apua ja voimaa juuri hänelle sopivasti. Muista esimerkiksi synttärisankaria tai tilaa personoitu kummi-, kaste- tai rippilahja. Koru sopii myös valmistuneelle tukemaan elämäntiellä tai on ihana häälahja pariskunnille.

Näin syntyy Rakkaudella ja Rukouksin tehdyt korut maailmankaikkeudelta, äitimaalta ja minulta, juuri Sinulle.

Laura Juusela