Skip to main content

Toimitusehdot

1. Yleistä

Näitä sopimusehtoja sovelletaan asiakkaan ja IloistaVirtaa (2377453-5) väliseen palveluita ja tuotteita koskevaan sopimukseen. Varatessaan IloistaVirtaa palvelun tai suorittaessaan maksun IloistaVirtaa palvelusta asiakas hyväksyy nämä sopimusehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Sopimus asiakkaan ja IloistaVirtaa välillä syntyy, kun asiakas on varannut palvelun, tehnyt tuotetilauksen tai suorittanut maksun palvelusta, ja IloistaVirtaa on tämän vahvistanut.

2. Palveluiden ja tuotteiden hinnat

IloistaVirtaa ilmoittaa palveluiden ja tuotteiden hinnat verkkosivuillaan palvelu- ja tuotekohtaisesti. Kaikki esillä olevat hinnat sisältävät Suomen voimassa olevan lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.

IloistaVirtaa pidättää oikeuden muuttaa hinnaston palveluita tai hintoja. IloistaVirtaa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin kaikissa tilanteissa, joissa kulut tai tuotantohinnat nousevat olennaisesti, ja nousu johtuu ennalta arvaamattomista, IloistaVirtaa riippumattomista ja/tai muutoin sen toimivallan ulottumattomissa olevista syistä. Tällaisia syitä voivat olla esimerkiksi arvonlisäveron tai muiden verojen muutokset taikka force majeure -syy.

3. Palvelun varaaminen ja varauksen vahvistaminen

IloistaVirtaa käyttää varaus- ja maksupalveluissa vain hyväksyttyjä toimijoita.  Palveluiden varausprosessi ja maksuvaihtoehdot ovat esillä IloistaVirtaa verkkosivuilla. Varauksen yhteydessä asiakkaan tulee ilmoittaa kaikki pyydetyt tiedot.

IloistaVirtaa vastaanottama varaus katsotaan vahvistetuksi IloistaVirtaa lähettäessä asiakkaalle varausvahvistuksen tai vahvistaessa varauksen muulla tavoin. Tekemällä varauksen asiakas sitoutuu noudattamaan näitä sopimusehtoja.

IloistaVirtaa pidättää oikeuden olla hyväksymättä varausta. Jättäessään varauksen hyväksymättä IloistaVirtaa palauttaa varauksen yhteydessä mahdollisesti suoritetun maksun asiakkaalle.

4. Maksaminen

Käyttäjänä/asiakkaana/tilaajana sinusta voidaan kerätä seuraavia tietoja:

Osan palveluista voi maksaa aikaa varattaessa Vello-palvelussa. Pääsääntöisesti palvelut maksetaan paikan päällä tultaessa hoitoihin tai kursseille. Tuotteet maksetaan ennen niiden lähettämistä.

Ajanvarauspalvelussa maksutapana käyvät yleisimmät luottokortit. Paikanpäällä maksettaessa maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit, MobilePay ja käteinen.

5. Peruutusehdot

Mikäli asiakas peruu yksilöhoidon/tapaamisen varauksensa, sovelletaan seuraavia peruutusehtoja:

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista on yrityksellä oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta yrityksellä on oikeus periä 100% palvelun hinnasta.

Kurssien, tapahtumien ja koulutuksien peruutus:

  • Viimeistään 30 vrk ennen palvelun alkua veloituksetta.
  • Viimeistään 14 päivää ennen palvelun alkua: veloitamme 10 % kokonaissummasta.
  • Peruutus 8-14 päivää ennen palvelun alkua: veloitamme 40 % kokonaissummasta.
  • Peruutus 1-7 päivää ennen palvelun alkua tai paikalle tulematta jättäminen: veloitamme 100 % kokonaissummasta.

Lisäksi rahapalautuksista veloitetaan käsittelymaksuna 10 €.

Mikäli asiakas haluaa perua varauksen voi hän tehdä sen Vello-ajanvarausjärjestelmän kautta jos palvelu on sitä kautta tilattu. Muissa tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian joko sähköpostitse osoitteeseen Laura@iloistavirtaa.fi  tai soittamalla numeroon +358 505466078. Sähköpostiviestissä tulee ilmoittaa varaajan nimi ja varauksen tiedot.

IloistaVirtaa pidättää oikeuden perua palvelun tarvittaessa sairastumisen tai riittämättömän osallistujamäärän takia.

Mikäli IloistaVirtaa joutuu perumaan palvelun, asiakkaaseen otetaan aina yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen palvelun alkua.

6. Muutokset

Kaikki mahdolliset varausten muutoksia koskevat pyynnöt tulee tehdä soittamalla tai kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen Laura@iloistavirtaa.fi. Muutosten hyväksymisestä päättää IloistaVirtaa. Muutoksista veloitetaan käsittelymaksuna 10 €. Jos olet tehnyt varauksen Vello-palvelun kautta pystyt peruuttamaan varauksen itse.

Asiakkaan tulee huomioida ennen ajanvarausta:

  • Huomioithan, että hoidot eivät korvaa lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitosuhdetta.
  • Päihtyneenä oleminen kursseilla ja hoidoissa on kiellettyä.
  • Mikäli asiakkaalla on jokin sairaus, joka voi aiheuttaa äkillisen avuntarpeen, on siitä hyvä mainita IloistaVirtaa.