Hoidot

Iloisen Virran hoidoista löydä sinulle sopivan hoitomuodon kun kuuntelet omaa viisasta kehoa, sielua ja sydäntä tai mikä kutsuu sinua. Kaikki hoitomuodot tukevat toisiaan, joten on luonnollista aloittaa yhdestä ja siirtyä omaan tahtiin kokeilemaan myös muita hoitoja . Energia- ja kehohoitojen lisäksi voit hakea ohjausta omaan henkiseen kasvuusi tai lisätä omaa ymmärrystäsi elämässäsi tapahtuvista asioista. Kaikki hoito ja ohjaus kanavoituu valosta ja äärettömästä rakkaudesta yhteydessä henkimaailmaan. Laura Juusela on valmentaja, kouluttaja ja näkijä, joka on kouluttautunut useilla eri henkisen- sekä kehomielen koulutusalueilla.

Energiahoidot

Energiahoidossa ohjataan parantavaa elämänenergiaa hoidettavalle. Hoidon aikana energia ohjautuu luonnollisesti juuri sinne, missä sitä kulloinkin tarvitaan. Enegiahoidoissa on monia eri tekniikoita. Sinulle sopivin löytyy, kun kuuntelet mikä hoito sinua kutsuu.  Energiahoidot ovat lempeitä ja soveltuvat kaikenikäisille. Näistä on helppo aloittaa, kun koet tarvitsevasi parantavaa elämänenergiaa.

Lue lisää

Keholliset hoidot

Keholliset hoidot ovat ihana ja lempeä tapa hoitaa kehoa arjen kiiressä. Lempeät kehohoidot sopivat kaiken ikäisille perheenjäsenille myös perheen pienemmille. Hoidot tukevat kokonaisvaltaisesti hoidettavaa ja toimivat mainiosti myös ennaltaehkäisevästi. Hoidoista saat apua moniin vaivoihin.

Lue lisää

Spiritual Coaching

Spiritual Coaching auttaa sinua löytämään todellisen syvimmän olemuksesi. Coachingin lähestymistapa on holistinen. Tämä sopii sinulle, joka olet tutustunut henkisiin asioihin ja olet jo tietoinen näkymättömästä maailmasta. Spiritual Coaching auttaa sinua polullasi ja selkeyttää ajatuksiasi.

Lue lisää

Näkijätapaamiset

Näkijätapaamiset ovat rakkaudellinen tapahtuma. Näkijätapaamisissa saat intuitiivisesti kanavoituja rakkaudellisia viestejä henkiväen sanomana. Tapaamisessa käytetään eri henkisiä menetelmiä ja työkaluja. Tämä on sinulle, joka haluat selkeyttä omaan tilanteeseen ja odotat suurempaa viestiä henkiväeltä.

Lue lisää