Skip to main content

Lauran tarina

Laura Mariia

Syntymästäni lähtien olen kantanut nimeä Laura Mariia. Nähnyt paljon näkyvää ja näkymätöntä, niin elämän iloja kuin surujakin. Välillä olen yrittänyt juosta karkuun omaa itseäni, kompastellen kuitenkin matkalla ja todennut olevan helpompaa sukeltaa syvälle itseensä sekä katsella asioita suoraan. Lempeyden ja rakkauden harjoittelu itseäni kohtaan on tämän matkani harjoitelluimmat asiat. Tunteetkaan eivät ole vieras asia ja ihmisen monimuotoinen  ja joskus raadollinenkin puoli ja käytöskään ei ole uutta. Elämäni on kohdannut paljon kuolemaa, joten elämän arvostaminen on iso osa minua.

“Elämässäni yhdistelen tietoa näkyvästä ja näkymättömästä maailmasta. Sydämeni ja Sieluni ohjaa tekemisiäni. Rakastan hullaantua Elämästä ja sen syvyydestä, ihmisistä, eläimistä, luonnosta, kauneudesta, kehosta, mielestä ja sielusta. Minut tapaat henkisten asioiden ja hyvä ruuan ääreltä villasukat jalassa."

Sydämeni ja sieluni ohjaa tekemistäni

Intohimoni on elämän kokonaisvaltaisen ymmärtäminen, vaikka tiedostan sen mahdottomuuden tietoisuutemme avautuessa ja muuttuessa. Elämässäni yhdistelen tietoa näkyvästä ja näkymättömästä maailmasta. Sydämeni ja Sieluni ohjaa tekemisiäni. Uskon, että maailmassa on muitakin ulottuvuuksia kuin vain näkyvä maailmamme. Tämä tietoisuus johdatti minut opiskelemaan ja etsimään tietoa näkymättömästä maailmasta yhä syvemmin sekä intensiivisemmin.

Elämä johdattaa

Uskon, että elämä johdattaa sillä matkustin Intiaan vuonna 2009 tarkoituksenani harjoitella astanga-joogaa. Toisin kuitenkin kävi, päädyin ashramiin, jossa tutustuin naurujoogaan. Valmistuin naurujoogaohjaajaksi kesäkuussa 2010. Energiahoitoja olen opiskellut 2011 alkaen ja vyöhyketerapeutiksi valmistuin Kairon Instituutista vuonna 2012. Opiskeluni energioiden ja henkisten asioiden parissa jatkuu edelleen. Yhdistän työssäni energiahoitajan, vyöhyketerapeutin, naurujooga- ja meditaatio-ohjaajan oppeja, jaan tieto ja opetan. Valmistan itse IloisenVirran hoitavia tuotteita, koruja, kortteja ja maalauksia. Hoitavat tuotteet ovat sinun tukenasi, sinun omalla matkalla ja oman voiman löytämisessä.

Toivotan Sinulle
Sielukasta, omannäköistä elämää,

Laura Juusela