Skip to main content

IloistaVirtaa jäsenyys

Iloisenvirran jäsenyys on tarkoitettu sinulle, joka haluat kulkea kohti intuitiota, sydämen avautumista ja laajempaa itsetuntemusta, tuoden henkiset lait ja henkisyyden osaksi jokapäiväistä arkea. Tarkoituksena on auttaa sinua oivaltamaan asioita itsestäsi, elämästäsi ja henkisestä polustasi.  

Kiitollisena tukenasi

”Minusta on tuntunut jo pitkään, että haluaisin tarjota ihmisille ”oman heimon” ikään kuin henkisen kodin, johon kaikki olisivat tervetulleita. Olen kiitollinen voidessani esitellä IloistaVirtaa-yhteisön, johon kaikilla on mahdollisuus liittyä jäseneksi paikasta ja ajasta riippumatta.” 

Sinä voit olla juuri sellainen kuin olet. Rakkaus ja lempeys ovat mukana kaikessa tekemisessämme. Ennen kaikkea saat jäsenyyden kautta mahdollisuuden oivaltaa, miten voit lisätä sisäistä jo olemassa olevaa valoasi ja kuinka autat muita.

Tulet huomaamaan kuinka intuitiosi lisääntyy ja avaudut kohti täyteläisempää sekä tasapainoisempaa arkea. Tulet saavuttamaan oman potentiaalisi ja lisäämään runsautta jokaiseen päivääsi. Lisäksi ryhmän jäsenenä tulet saamaan paljon henkilökohtaisia etuja, mutta myös tuen jäsenistä koostuvassa ryhmässä.  

Tukea henkiselle matkallesi

Jäsenedut

Yhteisö tukena henkisessä kasvussa

Turvallinen yhteisö ja yhteisesti jaetut asiat auttavat sinua pysymään omassa voimassa ja johdattavat sinua kohti henkistä kasvua. Jäsenten kokoontumiskanavana on Facebook-ryhmäsivut.

Vastauksia kysymyksiin

Kerran kuukaudessa Laura vastaa jäsenten kysymyksiin Facebook livessä. Lisäksi keskustelut ja ajatustenvaihto ryhmäläisten kanssa avaavat kanavan suuremmalle tietoisuudelle.

Kuukausittaisen jäsenkirjeen ja meditaation

Kerran kuukaudessa jäsenille lähetetään oma jäsenkirje ja meditaatio. Teemat syntyvät yhteydessä universumin kanssa ja meditaatio auttavat sinua pysymään vahvemmin omassa voimassa.

Etuja tuotteista ja palveluista

Jäsenenä saat kuukausittain vaihtuvia etuja IloisenVirran hoitavista tuotteista ja palveluista. Etuja voit käyttää lahjoina ystäville tai oman polkusi tukena.

Yllätyksiä

Universumi järjestää aina yllätyksiä. Iloiset yllätykset voivat olla voimalauseita tai jopa omia jäsenille suunnattuja tapahtumia.

Miten liityn jäseneksi

Liityt jäseneksi Vello palvelussa. Saat tervetulopostin, joka sisältää -20% alennuksen ensimmäisestä IloisenVirran hoidosta, toimitusehdot ja peruutusohjeet sekä ohjeet Facebook-ryhmään liittymisestä. Jäsenyys on jatkuva. Voit peruuttaa jäsenyyden halutessasi.  

1 KUUKAUSI

12,90€

LIITY

3 KUUKAUTTA

30,90€

/ säästä n.20%

LIITY

1 VUOSI

109,90€

/ säästä n.30%

LIITY

Rakkaudella Laura