Skip to main content

Näkijätapaaminen etäyhteydellä

Tiedot

Kesto:60 min
Sijainti:Etäyhteys
Hinta:110 € (VIP jäsenille 88€)
Maksu:Pankki- ja luottokortti, MobilePay tai käteinen
Varaa aika

Näkijätapaaminen etäyhteydellä

​​Näkijätapaamisessa kohtaamme yhdessä henkimaailman. Kokemus on aina rakkaudellinen ja saatat saada rakkaudellisia tuntemuksia jo ennen tapaamista.

Näkijätapaamisessa kylvemme rakkaudellisessa valoenergiassa ja selkeytämme ajatuksiasi. Tapaaminen tuo sinulle sisäistä rauhaa, kun polkusi tulee sinulle näkyväksi. Näkijä toimii sinulle sielusi peilinä.

On hyvä muistaa, että katselmus tapahtuu tässä hetkessä ja asiat voivat muuttua nopeasti omien valintojen johdosta. Kerron ja kuvailen kaiken mitä minulle henkimaailman toimesta kerrotaan.

Henkimaailma ei koskaan pakota tai käske tekemään mitään. Tapaamisessa käytetään kortteja, muita henkisiä menetelmiä ja -työkaluja.

Näin valmistaudut
Zoom-etäyhteyslinkki lähetetään viimeistään tuntia ennen varattua aikaa. Linkistä pääset lataamaan Zoom ohjelman.

Ennen hoitoa olisi hyvä juoda normaalia enemmän vettä. Hoitoa ei tarvitse jännittää. On normaalia, että ennen hoitoa voit saada erilaisia tuntemuksia kehoosi tai tuntea muutoksia olotilassa. Voit miettiä valmiiksi muutamia kysymyksiä jotka askarruttavat mieltäsi. Joka tapauksessa henkiväki tuo juuri oikean tarvittavan tiedon sinulle tähän hetkeen – aina sinun parhaaksesi. Sinulle kanavoituu se tieto, jonka olet tässä hetkessä valmis vastaanottamaan.

Maksu ja ajanvaraus
Voit varata sinulle sopivan ajan Vello varausjärjestelmästä. Maksu suoritus ohjeet saapuvat sähköpostiin ajanvarauksen jälkeen. Tutustuthan toimitusehtoihin täältä. Voit myös liittyä VIP -jäseneksi, jolloin hoitomaksu on edullisempi.