Skip to main content

Intuitiivinen parantaminen

Tiedot

Kesto:60 min
Sijainti:Hoitohuoneella
Hinta:110 €
Maksu:Pankki- ja luottokortti, MobilePay tai käteinen
Varaa aika

Intuitiivinen parantaminen

Intuitiivisessa parantamisessa työskennellään henkimaailman auttajien kanssa. Henkimaailman auttajat ovat lähtöisin Valosta ja rakkaudesta. Nämä auttajat, joita kutsutaan myös oppaiksi, voivat olla enkeleitä tai muita auttajia.

Hoidon aikana auttajat ympäröivät hoidettavan ja he hoitavat häntä rakkaudella, ymmärryksellä ja tavalla, joka on hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi tällä hetkellä. Hoidon aikana näytetään mahdollisesti oppaita, voimaeläimiä, symboleja ja energioiden liikkeitä. Hoidettavalle kerrotaan näistä hoidon aikana. Henkimaailman auttajat voivat tuoda myös sanoman, joka kanavoidaan hoidettavalle.

Hoidon kestoa ei voi etukäteen tietää, sillä se vaihtelee hoidettavien kesken. Jokainen hoidettava saa juuri sen pituisen hoidon kuin sillä hetkellä tarvitsee. Vaikka hoitosi olisi kestoltaan lyhyt, ei se tarkoita, ettei sillä olisi vaikutusta.

Hoito voi myös alkaa tapahtua jo ennen itse hoitoa ja se voi jatkua myös jälkeenpäin. Hoidon jälkeen on varattu aikaa keskustelulle.

Näin valmistaudut

Ennen hoitoa olisi hyvä juoda normaalia enemmän vettä. Hoitoa ei tarvitse jännittää. On normaalia, että ennen hoitoa voit saada erilaisia tuntemuksia kehoosi tai tuntea muutoksia olotilassa.

Maksu ja ajanvaraus

Voit varata sinulle sopivan ajan Vello varausjärjestelmästä. Maksu suoritus ohjeet saapuvat sähköpostiin ajanvarauksen jälkeen. Tutustuthan toimitusehtoihin täältä.