Skip to main content

Energiahoito eläimille

Tiedot

Kesto:Riippuen lemmikin tilasta
Sijainti:Paikanpäällä tai etäyhteys
Hinta:110 € (VIP jäsenille 88€)
Maksu:Pankki- ja luottokortti, MobilePay tai käteinen
Varaa aika

Energiahoitoa eläimille

Eläimet ovat luonnostaan herkkiä aistimaan ja kokemaan energioita, ne ovat osa luontoa. Eläimet toimivat luontaisesti vaistojen ja intuition mukaan. Energiahoidolla tasapainotetaan eläimen energiavarastot ja kehotasapaino mikäli ne ovat päässeet jostakin syystä ehtymään. Monesti sairaudet, leikkaukset ja muut eläimen kehon häiriöt voivat saada aikaan energiavarastojen häiriintymistä. Energiahoidossa eläimen kehon itsensä parantamismekanismi aktivoituu optimaaliseksi. Hoito tasapainottaa eläimen kehon ja mielen. Energiahoitoa voidaan käyttää tukihoitona epätasapainotiloihin ja se sopii myös terveille eläimille ylläpitämään tasapainoa.

Eläimet vastaanottavat energiaa todella nopeasti ja monesti eläinten energiavarasto tulee täyteen nopeasti. Kun eläin on saanut tarpeeksi hoitoa, se yleensä poistuu paikalta.  Pääsääntöisesti eläintenenergiahoidot tehdään kaukohoitoina ja pääkaupunkiseudulla on mahdollisuus tehdä kotikäyntejä, jolloin veloitetaan kotikäyntilisä 30€. Kotiin tultaessa maksettavaksi tulee kotikäyntilisä.

Näin valmistaudut

Varmistathan, että eläimellä ei ole hoitoaikana varattuna aktivitteettejä. Hoidon aikana eläin saattaa olla normaalia rauhallisempi tai jopa nukahtaa. Omistajan ei tarvitse itse olla eläimen luona hoidon aikana.

Maksu ja ajanvaraus

Voit varata sinulle sopivan ajan Vello varausjärjestelmästä. Maksu suoritus ohjeet saapuvat sähköpostiin ajanvarauksen jälkeen. Tutustuthan toimitusehtoihin täältä.

Huom! Kotikäyntilisä 30€. Voit myös liittyä VIP -jäseneksi, jolloin hoitomaksu on edullisempi.