Skip to main content

Theta-Healing

Tiedot

Kesto:60 min
Sijainti:Hoitohuoneella
Hinta:110 €
Maksu:Pankki- ja luottokortti, MobilePay tai käteinen
Varaa aika

Theta-Healing

Jos olet valmis tuulettamaan uskomuksia ja vapautumaan mielesi kahleista tai haluat saada positiivista muutosta ja terveyttä elämääsi, kannattaa tulla kokeilemaan Theta Healing-hoitoa.

Theta Healing-hoidossa puramme uskomuksia, negatiivisia tunteita ja pelkoja jotka rajoittavat, sairastuttavat ja vähentävät kokonaisvaltaista hyvinvointiasi niin henkisen, fyysisen kuin tunnekehon tasolla. Rajoittavat uskomukset ovat esteenä esimerkiksi fyysiselle parantumisellemme, raha-asioissa, itsemme arvostamisessa, elämäntehtävän löytämisessä tai oman voiman löytämisessä.

Osa uskomuksistamme, ajatusmalleistamme ja asenteistamme ovat tiedostamattomia. Osan uskomuksista tiedostamme, mutta emme välttämättä edes tiedä mistä ne kumpuavat. Imemme uskomuksia itseemme esimerkiksi muiden sanoman perusteella. Muistuuko mieleen, että sinulle on pienenä sanottu: ”oletpa sinä aina niin ilkeä” tai ”kiltit tytöt ovat hiljaa ja käyttäytyvät nätisti”? Jo yksikin toisen sanoma asia voi jäädä uskomukseksesi. Nämä mieleemme kerätyt uskomukset voivat sairastuttaa meitä eri tasoilla.

Kinesiologisen lihastestauksen avulla voimme helposti testata, mitkä uskomukset vaikuttavat meissä. Uskomukset voivat olla tiedostamattomia tai tiedostettuja. Hoidon jälkeen voimme testata uskomukset uudelleen, ja nähdä niiden poistuneen meistä.

Theta Healing-hoito on nopea ja mukava tapa saada apu sinua rajoittaviin, kiinnipitäviin uskomuksiin. Hoidossa työskentelemme aivojemme rentoutuessa Theta-taajuudelle. Näin pääsemme helposti yhdistymään Alkulähteen parantavaan ja eheyttävään energiaan. Hoitojen määrää riippuu hoidettavasta asiasta. Joillekin kerta riittää ja joidenkin asioiden kanssa voidaan tarvita useampi kerta.

Näin valmistaudut

Ennen hoitoa olisi hyvä juoda normaalia enemmän vettä. Hoitoa ei tarvitse jännittää. On normaalia, että ennen hoitoa voit saada erilaisia tuntemuksia kehoosi tai tuntea muutoksia olotilassa.

Maksu ja ajanvaraus

Voit varata sinulle sopivan ajan Vello varausjärjestelmästä. Maksu suoritus ohjeet saapuvat sähköpostiin ajanvarauksen jälkeen. Tutustuthan toimitusehtoihin täältä.