Skip to main content

Reikihoito

Tiedot

Kesto:60 min
Sijainti:Hoitohuoneella
Hinta:110 euroa
Maksu:Pankki- ja luottokortti, MobilePay tai käteinen
Varaa aika

Reikihoito

Reiki on hoitomenetelmä, jossa energiaa kanavoidaan käsien kautta. ”Reiki” on japania, ja ”Rei” tarkoittaa universaalia, maailmankaikkeuden energiaa ja ”Ki” viittaa ihmisessä virtaavaan elämän voimaan. Kun elämän voiman taso on korkealla ja se virtaa kehossa vapaasti, ihminen tuntee itsensä terveeksi ja hyvinvoivaksi.

Reiki vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia ja antamalla hoidettavalle lisää energiaa ja tasapainottaa kehon omia energioita. Näin kehon oma vastustuskyky kasvaa, kehon oma parantamiskyky aktivoituu ja stressi vähenee.

Henkisellä ja tunnetasolla Reiki puhdistaa ja poistaa kielteisiä tunteita, tuo iloa ja energiaa elämään, kehittää luovuutta, tasapainoisuutta, mielenrauhaa, itsetuntemusta, muistia ja intuitiota.

Reikihoidossa asiakas makaa hoitopöydällä vaatteet yllään ja hoitaja asettaa kätensä terapeuttisessa asennossa kevyesti tiettyihin, ennalta määrättyihin kehon kohtiin. Hoito aloitetaan tavallisesti otsasta tai silmien päältä asiakkaan maatessa selällään ja sen jälkeen hoitaja siirtää kätensä seuraavaan kohtaan, yleensä päälaelle tai ohimoille. Selinmakuulla käydään koko keho jalkoihin asti, sitten sama toistetaan päinmakuulla. Näin varmistetaan energian kulkeutuminen juuri sinne missä elämän voimaa tarvitaan. Hoidossa voi tuntea energian virtauksen ja esim. lämmön tunnetta sekä syvää rentoutta.

Näin valmistaudut
Ennen hoitoa olisi hyvä juoda normaalia enemmän vettä. Hoitoa ei tarvitse jännittää. On normaalia, että ennen hoitoa voit saada erilaisia tuntemuksia kehoosi tai tuntea muutoksia olotilassa.

Maksu ja ajanvaraus
Voit varata sinulle sopivan ajan Vello varausjärjestelmästä. Maksu suoritus ohjeet saapuvat sähköpostiin ajanvarauksen jälkeen. Tutustuthan toimitusehtoihin täältä.

Aura Brooks

Laura on saanut minut valoisalle tielle. Tunnen että elämässäni on merkitystä ja pelottaakin ajatella jos olisin jatkanut sumussa eteenpäin.

Eve Crawford

Jo pelkkä Lauran näkeminen saa hyvälle tuulelle ja energia alkaa säteilemään!

Jack Graham

Nyt on jytinää voin suositella lämpimästä Lauran hoitoja!

Zak Reid

Lempeää ja hellivää. Minua aluksi jännitti mutta jo ensimmäisen kerran jälkeen tiesin että täältä löytyy minun tie kotiin.

Jake Smith

Iloistavirtaa hoidot ovat uskomattoman upeita kokemuksia, en oikein edes osaa kuvailla muutoin kun, että sinun pitää itse päästä tämä kokemaan!