Skip to main content

Atlantis aktivointi kaukohoito

Tiedot

Kesto:60 min
Sijainti:Etäyhteys
Hinta:110 € (VIP jäsenille 88€)
Maksu:Pankki- ja luottokortti, MobilePay tai käteinen
Varaa aika

Atlantis aktivointi kaukohoito

Tämä kaukohoito on kanavoitu energiahoito, jossa avaamme meissä olevia Atlantiksen aikaisia koodeja. Näiden koodien auetessa, olemme jälleen lähempänä kykyjämme ja pystymme paremmin ottamaan kaiken potentiaalimme käyttöön. Energiakehomme ja fyysinen kehomme virittäytyy hienojakoisemmalle taajuudelle, jotta se palvelisi paremmin meitä ja koko universumia. Näin pystymme jälleen paremmin muistamaan ja tiedostamaan tarkoituksemme tässä elämässä. Tietoisuutemme avautuu myös uudelle tasolle ja mielemme esteet väistyvät. Hoito on juuri sellainen kuin se sinulle tähän hetkeen on tarkoitettu.

Näin valmistaudut
Zoom-etäyhteyslinkki lähetetään viimeistään tuntia ennen varattua aikaa. Linkistä pääset lataamaan Zoom ohjelman. Ennen hoitoa olisi hyvä juoda normaalia enemmän vettä. Hoitoa ei tarvitse jännittää. On normaalia, että ennen hoitoa voit saada erilaisia tuntemuksia kehoosi tai tuntea muutoksia olotilassa. Varaa itsellesi rauhallinen tila, viltti ja vesilasi. Hoidon aikana voit olla makuuasennossa tai istualtaan, mikä sinulle parhaiten sopii.

Maksu ja ajanvaraus

Voit varata sinulle sopivan ajan Vello varausjärjestelmästä. Maksu suoritus ohjeet saapuvat sähköpostiin ajanvarauksen jälkeen. Tutustuthan toimitusehtoihin täältä. Voit myös liittyä VIP -jäseneksi, jolloin hoitomaksu on edullisempi.