Skip to main content

Äänimaljarentoutus ja ääni

Tiedot

Kesto:90 min
Sijainti:Hoitohuoneella
Hinta:130 € (VIP jäsenille 104€)
Maksu:Pankki- ja luottokortti, MobilePay tai käteinen
Varaa aika

Äänimaljarentoutus ja ääni

Valittavanasi on myös vaihtoehto, jossa äänimaljarentoutuksen lisäksi käytän omaa ääntäni. Äänihoitajana voin käyttää ääntäni tietynlaisten eri äänteiden tai mantrojen ”laulamiseen”. Tämä on ihana lisä äänimaljojen lisäksi.

Äänimaljahoidon vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin. Sen vaikutus yltää meissä solutasolle asti ja hellii kokonaisvaltaisesti kehoamme ja mieltämme. Hermoston rentoutuessa ja aivoaaltojemme hidastaessa tahtiaan saatat vaipua syvärentouteen ja rauhoittavan unen ja valvetilan rajamaastoon. Nukahtaminenkin on mahdollista.

Äänimaljojen asettelulla kehon päälle ja viereen päästään sellaisiin alueisiin käsiksi, joihin esimerkiksi kosketuksella ei päästä. Äänimaljojen soidessa kehon yli sata triljoona solua värähtelevät ja ne alkavat asettua harmoniseen tasapainoon. Äänimaljahoidon voidaankin sanoa olevan terveyttä edistävää hoitoa.

Äänimaljahoito on ollut monelle apuna ja tukena stressissä, unettomuudessa, kiputiloissa, erilaisissa jännitystiloissa, kiireen ja melun vastapainona, ja muutostilanteisiin sopeutumisessa. Äänimaljahoidot laskevat stressitilaa ja aktivoivat parasympaattista hermostoa. Hermosto ja lihakset rentoutuvat, stressitaso ja verenpaine laskevat, aivojen palautuminen käynnistyy, tietoisuus lisääntyy, vatsa- ja suolisto rentoutuvat, virkeys- ja energiataso lisääntyvät. Oma vastustuskykysi aktivoituu.

Äänimaljahoidon kontraindikaatiot (hoito ei sovi sinulle jos):
– Sinulla on syöpä tai syöpähoidot kesken.
– Verisuonitukokset tai verenohennuslääkitys
– Kasvaimia
– Sydämentahdistin
– Vaikeita neurologiaisa sairauksia

Näin valmistaudut

Ennen hoitoa olisi hyvä juoda normaalia enemmän vettä. Hoitoa ei tarvitse jännittää. On normaalia, että ennen hoitoa voit saada erilaisia tuntemuksia kehoosi tai tuntea muutoksia olotilassa. Tullessasi hoitoon pääset makoilemaan pehmeän joogamaton päälle, viltin alle. Olosi tekee mukavammaksi vielä, se että olet pukeutunut lämpimästi rentoihin vaatteisiin.

Maksu ja ajanvaraus

Voit varata sinulle sopivan ajan Vello varausjärjestelmästä. Maksu maksetaan paikan päällä joko kortilla, mobilepaylla tai käteisellä. Tutustuthan toimitusehtoihin täältä. Voit myös liittyä VIP -jäseneksi, jolloin hoitomaksu on edullisempi.