Skip to main content

Suurin elämäntehtäväsi on, olla oma itsesi <3

Tästä aiheesta saisi varmasti todella pitkän ja monimutkaisen aiheen… Ne jotka minut tuntevat, tietävät, että tykkään lyhyesti ja ytimekkäästi kerrotuista asioista 😀 Tämä aihe tällä kertaa kiteytettynä tällä tavalla.

Monet tuskailevat ja saavat harmaita hiuksia oman elämäntehtävänsä löytämisessä. Elämällä ei tunnu olevan suuntaa ja tuntuu, että tulisi tehdä jotain suurta, merkityksellistä ja vähintäänkin jotain elämää mullistavaa, muuten et ole mitään! Kuulostaako tutulta?

Suurin elämäntehtäväsi täällä maapallolla on olla oma itsesi. Autenttinen Valo ja rakkaus, joka sinä todella olet. Jotta pääsisit toteuttamaan elämäntehtävääsi, tulee sinun kuoria kerroksia itsestäsi. Päästää irti peloista, vanhoista käytösmalleista, uskomuksista ja muista asioista, jotka estävät sinua olemasta todellinen sinä. Asia ja kerros kerrallaan ja alat tunnistamaan itseäsi ja juuri sitä todellista itseäsi.

” Olemalla oma autenttinen itsesi, joka siis on elämäntehtäväsi, kuoriutuu sinusta taitava, oman Sielusi kuulija ja yhteytesi omaan kauniiseen Sieluusi ja sieluntehtävääsi vahvistuu.

Sinulla ei ole kiire mihinkään. Kaikki tämä tapahtuu juuri oikealla Jumalallisella hetkellä. Tämä kaikki tapahtuu silloin, kun olet siihen valmis. Tätä et voi suorittaa tai kiirehtiä, mikä tekee oman elämäntehtävän löytämisestä armollista ja mukavaa. Vaikka aina omien kerroksien riisuminen ja niiden lävitse näkeminen ei ole helppoa. Olet juuri tällä hetkellä myös oma itsesi sellaisena kuin olet, ja se on juuri tarpeellista tässä hetkessä.

Hiljalleen omaan tahtiisi kuorit sinua palvelemattomat asiat elämästäsi ja itsestäsi. Näin pystyt päivittäin olemaan elämäntehtäväsi äärellä, eli olemaan oma itsesi. Tietoista ja läsnäolevaa olemista, sinuna itsenäsi. Yksinkertaisen tehokasta ja helppoa?

Olemalla oma autenttinen itsesi, joka siis on elämäntehtäväsi, kuoriutuu sinusta taitava, oman Sielusi kuulija ja yhteytesi omaan kauniiseen Sieluusi ja sieluntehtävääsi vahvistuu.

Jokaisella Sielulla on omanlaisensa sieluntehtävä, pääsääntöisesti kuitenkin jokaisen Sieluntehtävä on palvella kosmosta ja sen asukkaita, eli kaikkea elämää. Toisen palvelemisella en tarkoita omien rajojen ylittävää uhriutumiseen asti tapahtuvaa palvelemista, vaan pyyteettömästä rakkaudesta, valosta ja omasta sielusta lähtöisin olevaa palvelua.

Sieluntehtävää voit toteuttaa maalaamisen, opettamisen, parantamisen, ruoanlaittamisen, siivoamisen ja miljoonin muunlaisin keinoin. Pääpaino on aina sanalla palveleminen. Sieluntehtävän sinetöi jo se, että olet auttanut, oivalluttanut ja palvellut yhtä henkilöä.

Elämäntehtävä ja Sieluntehtävä nivoutuvat kauniisti yhteen, antaen jokaiselle ihmiselle tärkeän tehtävän tässä kosmoksessa, sitä ei sovi kenenkään koskaan unohtaa.

Rakkaudella,
Laura