Skip to main content

Sielun seikkailut

Sielulla on monesti suunnitelmia johon ihmismieli ja oma ymmärrys eivät aina riitä. Sielu tekee paljon sellaista työtä mistä emme ole tietoisia, tätä tapahtuu monesti meidän ollessa unessa. Unessa emme anna egon mellastaa ja häiritä ydinolemustamme, emmekä myöskään kontrolloi tyypilliseen tapaamme tapahtumia. Silloin kun nukumme, sielumme saa olla vapaana ja toteuttaa myös omaa tehtäväänsä. Sielu on syntynyt vapaana ja on todella tarpeellista, että se saa myös oman vapautensa ollessamme unessa. Tämä on yksi syy, miksi uni on niin tärkeää hyvinvointimme kannalta.

Olen saanut huomata useasti eri henkilöiden kertomana, että sielullani on tapana tulla lempeästi kertomaan ja neuvomaan miten tulisi toimia eri asioissa ja tilanteissa, jotta se olisi kyseisen henkilön korkeimmaksi parhaaksi. Nämä ovat olleet todella vahvoja kokemuksia vastaanottajilleen. Viestit ovat kertoneet henkilöille juuri oikeat asiat kyseiseen hetkeen. Ystäväni ja asiakkaani ovat kertoneet miten heidän meditoinneissaan, unissaan tai hoidoissaan sieluni (minun näköisenäni) tulee keskustelemaan, virnuilemaan tai hoitamaan heitä. Parasta näissä on se, kun kuulen, että kyseinen henkilö on oivaltanut asian tai ratkaissut ongelman mistä sieluni on puhunut tai jokin hänen vaivansa on parantunut.

Viimeinen palaute sieluni vierailusta oli seuraavanlainen:” Unien maailma on mielenkiintoinen ja vielä mielenkiintoisemmaksi se muuttuu kun laittaa merkille sen viestit…. Laura Juusela, sinä ihana ystäväni, valon ja ilon tuoja…olen taas niin kiitollinen siitä, että ”poikkesit” täällä ja vielä että ymmärsin syyn! Kiitos, että teet ihania hoitojasi ja saamme puhdistella itseämme kaikenlaisesta kuonasta avullasi”

Henkilökohtaisesti en koskaan puutu toisten ihmisten asioihin, energioihin, enkä neuvo kysymättä. Meille on annettu vapaa tahto ja sitä meidän jokaisen tulisi kunnioittaa. Jokainen täällä on juuri oikeassa kohdassa elämässään. Monesti egomme haluaisi neuvoa ja ohjeistaa toista. Kannattaakin aika ajoin pysähtyä ja kuulostella miksi haluamme neuvoa ja puuttua toisten asioihin niin paljon. Ihmisinä unohdamme monesti sen, että se mikä toimi minulla, ei välttämättä toimi toisella. Kaikilla tapahtumilla on myös jumalallinen ajoitus.

” Olisi hyvä oppia kuuntelemaan omaa sieluaan ja sen sanomaa, jotta voisimme elää mahdollisimman sielukasta elämää.”

Jos yhtään olen oppinut tuntemaan sieluani, on se aika villi, auttavainen ja todella vapauden kaipuinen! En yhtään ihmettele, että sieluni pomppii eri ihmisten luona tuoden informaatiota. Joskus toivoisin, että omat viestit sielultani minulle olisivat yhtä selkeitä ja oivaltaisin nopeastikin asioita.

Sielu saa todella arvokasta informaatiota maailmankaikkeuden eri taajuuksilta meidän nukkuessamme. Sielun tehtävä on tuoda myös kyseinen informaatio meille, jotta voisimme tuoda sitä näkyväksi tässä ihmisolemuksessamme. Kyseinen informaatio hyödyttää myös meitä, jotta voimme paremmin suhtautua ihmiselämämme haasteisiin ja näkisimme aina kyseisen tapahtuman korkeamman tarkoituksen. Olisi hyvä oppia kuuntelemaan omaa sieluaan ja sen sanomaa, jotta voisimme elää mahdollisimman sielukasta elämää.

On hyvä pysähtyä ja kuulostella olemmeko linjautuneet sielutietoisuuteemme ja ydinolemuksessamme kanssa vai toistammeko vanhoja kaavoja sulkemalla yhteytemme sieluumme. Sielu pyrkii tuomaan valon ja tiedon lävitsemme tähän maailmaan joka kauttamme haluaa ilmentyä. Kukaan toinen ei pysty ilmentämään identtistä informaatiota ja valoa minkä sinä pystyt ilmentämään ja tuomaan näkyväksi tässä elämässä.

Omaan sieluunsa kannattaa tutustua ja keskustella sen kanssa päivittäin. Tämä on yksi niistä harvoista liitoista, joka kestää läpi elämän.

Rakkaudella,
Laura