Skip to main content

Kun joku avaa kotinsa meille

Olen tässä lähiaikoina ollut etuoikeutetussa asemassa, koska olen päässyt ihmisten koteihin niin työ kuin yksityiselämässäni. Tässä toisen kotiin astumisessa on jotain pyhää, valloittavaa ja kaunista. Se on kuin askeltaisi toiseen maailmaan.

Oletko koskaan miettinyt, kun astut toisen kotiin, että hän paljastaa siinä paljon muutakin kuin vain kotinsa? Hän antaa sinun tulla hänen omiin energioihinsa ja näyttää muutakin itsestään kuin vaan tavarat ja huonekalut mitä silmilläsi näet. Kun astut toisen kotiin, voit sisään astuessasi aistia tämän hetken ilot ja surut, muutkin tunteet mitä kodissa tällä hetkellä on menossa. Kutsumalla toisen ihmisen kotiinsa, hän raottaa myös sielunsa ja sydämensä ovea. Hänen kodissaan voi aistia tietynlaisen energiakerrosten väreilyn. Se, että joku avaa kotinsa meille, on kutsutulle suuri kunnia.

Muistithan sen, että kun olet saanut kutsun toisen kotiin, et kävele siellä likaiset kengät jalassa (pahoin, kateellisin, itsekkäin tai muulla lailla matalin energioin). Pyyhi siis kenkäsi kunnolla puhtaiksi ennen sisään astumista. Astele siellä sen sijaan kuin tanssahtaen ilossa ja lapsenomaisella uteliaisuudella, unohtamatta kunnioitusta ja kiitollisuutta siitä, että olet saanut astua toisen kotiin, toisen lepopaikkaan, yhteen tärkeimmistä paikoista mikä hänellä on. Jos et pysty toimimaan näin, kannattaa sinun miettiä voisitko siirtää tapaamistasi siihen hetkeen, kun saat kenkäsi pyyhittyä kunnolla?

” Oletko koskaan miettinyt, kun astut toisen kotiin, että hän paljastaa siinä paljon muutakin kuin vain kotinsa? Hän antaa sinun tulla hänen omiin energioihinsa ja näyttää muutakin itsestään kuin vaan tavarat ja huonekalut mitä silmilläsi näet.

Omaan kotiin kuten itseensäkin on välillä vaikea kiinnittää huomioita tai kuunnella sitä. Pidämme monesti kotiamme ja itseämme itsestäänselvyytenä, ja ohitamme molemmat monin eri tavoin. Siksi seuraava harjoitus onkin oiva tapa, jolla voit kuulostella kotisi energioita. Samalla tavalla kuin tulija, joka tulee kotiisi ja mahdollisesti kokee ja aistii nämä energiat.

Harjoitus:

  • Sulje silmäsi, hiljenny hetkeksi ja hengittele muutaman kerran syvään sisään ja ulos. Tämän jälkeen jatkat normaalia hengitystäsi. Ole tässä tilassa hetki ja kuulostele eri aisteillasi mitä ympärilläsi tapahtuu.
  • Silmät suljettuina, kuvittele seuravaksi itsesi ulko-ovesi ulkopuolelle. Miltä sinusta tuntuu kun seisot suljetun, vielä avaamattoman oven takana? Minkälainen tunnelma tässä on?
  • Tämän jälkeen avaa ovi ja tulet eteiseen. Mitä aistit tässä hetkessä ja mitä näet? Kenkiä hujan hajan vai aistitko jotain syvempää? Helpotuksen vai kiireen tunnun? Välinpitämättömyyden vai rakkauden tulvahduksen?
  • Etenet mielikuvissasi asuntosi sisällä. Mitä eri huoneet ja tavarat sinulle viestittävät? Onko kotonasi ilmavuutta ja tilaa uusille asioille vai onko se tukkoinen ja täynnä?
  • Mitä kotisi kertoisi sille joka tulee siellä käymään? Onko siellä kaaosta, läpikäymättömiä tunteita vai paljon elämää, iloa. Kylmyyttä vai lämpöä? Tasapainoa ja luovuutta? Ennen kaikkia aisti sitä, oletko itse tyytyväinen tilanteeseen vai pitäisikö asialle tehdä jotain?
  • Kun olet käynyt kotisi kaikki huoneet ja yleisenergian läpi, niin voit konkreettisesti miettiä toimia millä saisit kotisi energiat muuttumaan. Tarvitseeko tila tavaroidenvähentämistä vai onko sinulla liikaa menossa omassa elämässäsi. Avaatko kotiasi koskaan kenelläkään ja luotatko muihin ihmisiin? Mitä ikinä päätätkään toimia kotisi ja itsesi suhteen, on valinta aina sinun 😀

Rakkaudella,
Laura