Skip to main content

Jokaisella Sielulla on sävel

Eräänä yönä minut herätettiin 02.00 ja aloin kuuntelemaan maailmankaikkeuden ohjausta, jossa minua kehotettiin rukoilemaan. Rukoileminen on minulle ominaista, mutta yöllinen herätys ja rukoukseen ohjaaminen oli jotain uutta. Näin aloitin rukoilemisen ja eri ihmisiä vilisi silmissäni. En tiedä menivätkö rukoukset heille vai miksi kyseiset ihmiset näkyivät silmissäni, mutta pyyteettömästä rukouksesta ei koskaan ole haittaa, kun se tehdään sydäntietoisuudesta käsin, eikä mielen haluilla. Nukahdin uudelleen ja nukuinkin levollisesti koko yön.

Aamun tunnelmat olivat henkimaailman läsnäoloa täynnä, hieman jopa mystiset. Tunnelma oli erikoinen ja harvemmin jään sitä näin pohtimaan. Pieni kihelmöinti, että jotakin uutta olisi tulossa…

” Jokaisella sielulla on oma sävel joka soi täysin uniikilla tavalla. Mikä on sinun sielusi sävel?

Lähdin ajamaan töihin. Taivaalla väreili harvinaisen oranssi ja sumuinen aurinko. Ajomatkan aikana sain tunteen, kuin joku suurempi voima olisi tullut osaksi minua, ja aloin tuottamaan ääntä joka kumpusi täysin jostain toisesta maailmasta, joka oli niin voimakasta, että koko keho väreili äänen tullessa, jokainen solu kumisi kyseisen rytmin äärellä. Ääni muistutti alkuperäiskansojen lauluja, vaikka en ymmärtänyt siitä mitään ja silti tiesin kaiken mistä se kertoi. Laulu/ääni oli voimakasta ja syvää. Edelleen muistan, että ääni oli jostain todella kaukaa ja kauniista lähteestä. Pyhää ja virtaavaa. Laulua kesti reilu 10 minuuttia.

Saavuin työpaikalleni ja valmistelujen jälkeen vyöhyketerapia asiakkaani saapui synnytyksen käynnistykseen. Minua huvitti suuresti, kun asiakkaani selitti seuraavaa:

Olen tänään pukeutunut tällä lailla intiaanimaisesti ja kuuntelin koko matkan intiaani musiikkia autolla ajaessani! Hymyilin varmaan aika hassunkurisesti, kun juuri olin itse laulaa hoilannut säveltä, jota en tunnistanut ja jonka silti jollain lailla tunsin.

Aloittaessani hoidon, asteli henkimaailma paikalle nopeasti ison heimon voimin. Paikalle saapui heimon vanhimmat Inkaintiaanien ajalta ja muutama nainen kyseisestä heimosta. Tätä tapahtuu ja hymyilin ja toivotin heidät tervetulleiksi. He olivat todella vakavia ja tulivat selkeästi katsastamaan, että hoidan hommani oikein, koska tulossahan oli mitä upein sielu tähän maailmaan, sitten kun hänen aikansa olisi.

Yht’äkkiä, hoidon aikana tapahtui se hetki, kun tietoisuutemme aukeaa niin, että meillä on pääsy kaikkeen tietoon mitä tässä universumissa on! Silloin ymmärsin, että laulu, jota aiemmin lauloin, oli tämän tulevan sielun oma sävel. Se oli järisyttävä tieto ja ymmärrys jälleen tämän universumin upeudesta ja siitä miten olemassaoloamme ei ainoastaan määrittele se mitä pystytään todistamaan tieteen keinoin. Heimovanhimmatkin nyökkäilivät, kun ymmärsin tämän.

Tämän syntymättömän lapsen sävel oli tavoittanut minut autolla ajaessani ja se halusi tulla kuulluksi kauttani <3
Tätä ihanaa kohtaamista henkimaailman ja uuden sielun kanssa valmisteltiin jo yöllä, aloittaessani rukoilemisen. Kuinka kiitollinen jälleen sain olla tästä kokemuksesta.

Jokaisella sielulla on oma sävel joka soi täysin uniikilla tavalla. Mikä on sinun sielusi sävel?

Rakkaudella,
Laura