Skip to main content

Energioiden uudistuminen

Ajattelin näin työpäivän päätteeksi istahtaa alas ja kirjoitella blogia. Silmiini osui kirjoitukseni, jota en vielä vuosi sitten uskaltanut julkistaa. Ei niinkään se, että siinä olisi mitään salaista vaan se, että näyttäytyisin jälleen hieman enemmän itsenäni, haavoineni ja kaikkineni. Ja blogin teemanahan on sisäinen tie <3 Tässä siis vuosi sitten kirjoittama tekstini ole hyvä <3

Minulla on ollut kohta kaksi viikkoa aikaa pysähtyä. Olen ollut sellaisessa flunssassa, jollaista minulla ei koskaan aiemmin ole ollut. Tiedän tätä kirjoittaessani, että tälläkin on ollut syvempi merkitys. Päätin jo sairastumiseni alkuvaiheessa, että antaudun kaikelle mitä tulee tapahtumaan.
Energioitani on järjestelty täysin uusiksi universumin toimesta. Vanhoja malleja ja energioita on poistettu kehostani kovasti tämän flunssan myötä. Tunnen, kuinka energiakehoni koko ajan rakentuu uudelleen. Voin kuulla kuinka suhina käy kun vanhat rakenteet pirstaloituvat ja uudelleenrakennus voidaan aloittaa. Uusi energia on kristallisempaa ja monin kerroin herkempää, joskin paljon voimakkaampaa ja kestävämpää kuin vanha. Se tekeytyy, juuri sellaiseksi millaiseksi sen kuuluu tällä hetkellä tekeytyä.

” Olen nähnyt valon ja rakkauden, joka meissä kaikissa on, kun vain uskallamme mennä suomme läpi. Näin alkaa sinun ja minun uudelleen syntymä. Syntymä, josta voimme aloittaa todellisen kasvumme ja loistomme.

Kuinka tämä kaikki kuulostaakaan helpolta, kevyeltä ja ihanalta! Energioita muokataan ja uudelleen järjestetään… olen taas valmis johonkin…kuinka helppoa ja ihanaa ja kaunista…. Ehei… olen joutunut myös sukeltamaan ja vajoamaan läpi sysimustan suon, jossa rumat käpristyneet ja irstaat kasvot ja kädet yrittävät saada minua pauloihinsa, jossa katsottavana ovat olleet oma toiminta kokonaisuudessaan! Kaikki pelot, väärin tehdyt teot, pettämiset, juoruilut, toisten ihmisten satuttamiset, ylpeys, kateus, kaikki se viha mitä tunnen sisälläni, laiskuus, ahneus, ylensyönti, himo. Tämä kaikki ja paljon muuta! 7 kuolemansyntiä ja parikymmentä muuta asiaa siihen päälle!

Ennen olisin kastellut ainoastaan varpaani varovasti näihin huonoihin puoliin itsessäni. Nopea varpaan kastelu ja varvas nopeasti pois. Mutta enää en voi niin toimia, kuten alussa totesin, lupasin antautua. Olen sukeltanut suon silmäkkeeseen, olen antanut tämän kaiken viedä minut muistoissani näihin kaikkiin tapahtumiin ja olotiloihin. Näihin kaikkiin muistoihin ja tapahtumiin, jotka ovat aina jättäneet jäljen olemukseeni, kehooni ja mieleeni, jotkut syvemmät jäljet ja jotkut hieman helpommat. Olen nauttinut ja lopettanut vastustamisen, olen nähnyt kuoleman silmästä silmään, olen nähnyt muiden kuolevan ja voi kuinka monta kertaa olenkaan toivonut jonkun toisen kuolemaa. Olen antautunut kaikelle pahuudelle, epäoikeudenmukaisuudelle ja synkkyydelle, joka minussa on, olen vajonnut, antautunut vajoamisen matkalle, olen vajonnut niin syvälle, sellaisen pohjan läpi, josta alkaa kauneus, armo, kasvu ja rakkaus. Olen nähnyt valon ja rakkauden, joka meissä kaikissa on, kun vain uskallamme mennä suomme läpi. Näin alkaa sinun ja minun uudelleen syntymä. Syntymä, josta voimme aloittaa todellisen kasvumme ja loistomme.

Kuinka herkkää ihmistä sattuukaan kaikki mitä hänestä puhutaan, sanotaan mitä hänelle tehdään, Miten jokainen pahasti sanottu sana tai teko jättää jäljen jonnekin syvälle. Miten juoruilu satuttaa, miten se sattuu, kun tunnet toisten tunteet ja yrität aina kannatella niitä muita ihmisiä. Ja kaikkein pahinta on se miten herkkä ihminen antaa itsensä tulla kohdelluksi näin ja miten hän kohtelee itseään! Kuinka rumasti ja kohtuuttomasti hän itseään kohtelee!

Tästä lähtien aion kaikki tulevat sattumiset, pahat sanat, valheet, jotka minuun osuvat ja joita kokemuksia olen itse vetänyt puoleeni maalata ja paikata ne kaikella kauniilla! Kaikki arvet minussa saavat kultaisen peitteen, tikarin iskut koristelen timanteilla ja pahojen sanojen jättämät aukot ripotella täyteen rakkautta, parantaa sanojen vuotavat haavat koristellen ne kukkasin! Aion loistaa kirkkautta, antautua herkkyydelle, ja olla näkyvästi haavoittuvainen jotta ystäväni sinä uskaltaisit tehdä samoin kivusta huolimatta, koska sinunkin kuuluu loistaa ja kasvaa.

Tätä on tietäjänainen, rukoilija, parantaja ja elävänä olevaisen olo <3 Koska vihdoinkin minä olen valmis ja uskallan olla minä <3

Rakkaudella,
Laura