Skip to main content

Aina tulee jotain parempaa

Otsikon lukiessasi tunnet varmasti hieman ärsytytä vai mitä? Miten kukaan uskaltaa sanoa, että aina tulee jotain parempaa ja näin saat taas ajatuksesi siihen, että ei minulle tämä näin toimi…

Universumilla/kosmoksella/Luojalla/Jumalalla/Alkulähteellä millä nimellä sitä haluatkaan kutsua, on upea ja rakkauteen perustava tapa toimia. Elämme universumin siunauksien alla ja siellä on ainoastaan yltäkylläisyyttä, rakkautta ja pohjatonta hyvää. Universumin energia toimii myös niin, että lähtökohtaisesti kaikki menee koko ajan eteenpäin ja parempaan suuntaan. Elämä itsessään on jatkuvaa muutosta ja kehitystä, se ohjaa meitä aina kohti parasta mahdollista lopputulosta. Siksi meidän kuuluukin nauttia matkasta eikä päämäärästä. Monesti pyrimme ainoastaan päämäärään koko elämämme ajan unohtaen värikkään ja monimuotoisen matkamme. Kuten tiedämme, seksissäkään ei ole kyse orgasmista vaan matkan nautinnosta, vaikka kaikki aina puhuvat pelkästä orgasmista. Ja vaikka kuinka yrittäisit jarruttaa muutosta ja kehitystä, saat siitä korkeintaan vatsanpuruja ja päänsärkyä.

Miten niin kaikki menee aina parempaan, saatat ihmetellä! Miten kaikki kärsimys mitä yksilötasolla täällä koemme voi olla parempaa? Oletko koskaan kuullut sanontaa: ”Emme ole ihmisolentoja, jotka kokevat henkisiä kokemuksia vaan henkisiä olentoja, jotka kokevat inhimillisiä kokemuksia”. Eli jumalallinen olemuspuolemme/henkemme on aina yhteydessä tähän maailmankaikkeuteen ja energiaan, jossa muutos ohjautuu rakkaudesta käsin ja se tuo meille aina sen parhaimman lopputuloksen. Koska olemme henkiä kokemassa ihmiskokemuksia, olemme luoneet itse rajoituksemme ja oppiläksymme, joita olemme tänne ihmisyydessämme tulleet kokemaan. Silloin rajoittavat uskomukset ja käytösmallimme romuttavat uskoamme tuohon ”aina tulee parempaa” lauseeseen. Henki tietää ja luottaa tähän lauseeseen, koska on todellinen olemus ja osa universumin rakkaudellista olemusta.

”Älä siis juokse kärsimystä tai muita negatiivisia kokemuksia karkuun vaan kohtaa ne ja olet aina lähempänä todellista itseäsi. .”

Aina kun olemme käyneet jonkun ihmisyyteen liittyvän koettelemuksen läpi, oli se sitten oma pelko, jonka yli olet päässyt, jokin syntymätrauma, hylätyksi tuleminen jne. niin silloin olemme jälleen lähempänä tätä henkienergiaa ja olemme valmiita vastaanottamaan taas sitä parempaa lopputulosta. Jokainen traumamme tai muu vastoinkäyminen valmistelee meitä tulevaisuuden mahdollisuuksiin ja siunauksiin. Kyllä siunauksia ja hyvää tulee ja niitä tulee ja tulee aina tulemaan, kunhan saamme ja osaamme antaa ihmisyyden kokemuksillemme niille kuuluvan arvon. Älä siis juokse kärsimystä tai muita negatiivisia kokemuksia karkuun vaan kohtaa ne ja olet aina lähempänä todellista itseäsi.

Luonto on meille hyvänä esimerkkinä siitä, miten ”aina tulee parempaa” sanonta ilmenee siellä. Luonto uusiutuu jatkuvasti ja se ei koskaan jää paikalleen makaamaan. Kun annamme luonnon kukoistaa niin meissä itsessämme kuin luonnossakin näyttää se ja ohjaa meidät sen äärelle, että uskomme todella olevamme henkiä inhimillisissä kokemuksissamme. Mitä vahvemmaksi saamme mielemme ja uskomme siihen, että ihmisyyden kokemukset voivat todella auttaa meidät tietoisemmiksi olennoiksi, tulee matkastamme ja kärsimyksistämme todellista polttoainetta eteenpäin menemisellemme. Ihmisyyttä ei koskaan tule kieltää tai lakaista tuntemuksiamme maton alle vaan niiden ansiosta henkemme saa oppia ja kehittyä ja me ihmistietoisuudessamme olemme lähempänä sitä paratiisia, joka on maan päällä ja josta meidän tulisi nauttia koko olemuksellamme.

Ihmiskokemuksistamme nauttiessamme meille tulee aina nyt ja tulevaisuudessa kokemuksia, jotka tuntuvat epämukavilta ja joskus meistä saattaa tuntua, että emme selviä niistä ja muutokset ovat pahasta, mutta haluan muistuttaa sinua, että elämässä on aina tilaa toivolle. Toivo asustaa sinussa aina, koska sinä olet henki ja henki on todellinen osa kokonaisuutta ja itseä. Vaikka ihmiskokemus tuntuisi raskaalta, toivo on aina sinussa ja se ei koskaan häviä tai jätä sinua. Opit jokaisella ihmiskokemuksella tulemaan lähemmäksi henkeäsi ja saat kiinni energiasta ja lauseesta ”aina tulee jotain parempaa”.

Elämä kannustaa meitä kokemaan elämää ja katsomaan sitä avoimin mielin ja sydämin. Elämä innostuu meistä, kun uskallamme tarttua vaikealta tuntuviin asioihin. Muistakaamme, että emme koskaan ole täällä yksin. Pyydä apua niin saat sitä näkyviltä ja näkymättömiltä apureilta.

Aina parempaa huhtikuuta!

Rakkaudella,
Laura