Skip to main content

Vyöhyketerapia

Tiedot

Kesto:60 min
Sijainti:Hoitohuoneella
Hinta:65€
Maksu:Pankki- ja luottokortti, MobilePay, käteinen
Varaa aika

Vauvojen vyöhyketerapia

Vauvan vyöhyketerapiassa yhdistellään tehokasta vyöhyketerapiaa ja lempeää vauvahierontaa. Näitä kahta metodia käyttämällä vauva saa luonnonmukaisen ja lempeän avun oireisiin.

Vyöhyketerapialla tuetaan ja vahvistetaan suoliston ja ruoansulatuksen toimintaa ja helpotetaan erilaisia oireita kuten esim. vatsavaivat, ripuli, ummetus, itkuisuus, refluksi- tai koliikki. Vyöhyketerapia on hoitomuotona koettu hyväksi myös univaikeuksissa, kehon jännitystiloissa, ja ilmavaivoissa.

Hoitona suositellaan 3-5 käyntikerran sarjaa, jotka suoritetaan 3-7 päivän välein. Käyntikerrat kartoitetaan hoidon alussa ja seuraavat käynnit sovitaan kehon reagoinnin mukaan. Hoito vaikuttaa yksilöllisesti vauvoihin. Apua voidaan saada jo yhden hoitokerran jälkeen. Keskimääräinen hoitokertojen määrä on noin viisi kertaa jolloin on saatu jo huomattavia apuja tai päästy oireista kokonaan. Vyöhyketerapia tuo helpotusta koko perheelle vauva-arjessa.

Näin valmistaudut

Vyöhyketerapiaan ei tarvitse valmistautua etukäteen.

Maksu ja ajanvaraus

Voit varata sinulle sopivan ajan Vello varausjärjestelmästä. Maksusuoritus ohjeet saapuvat sähköpostiin ajanvarauksen jälkeen. Tutustuthan toimitusehtoihin täältä.