Skip to main content

Oraakkelikortti Workshop Online

Tiedot

Päivä:27.1.2022
Kello:18.00 - 20.00
Kesto:2 h
Sijainti:Etäyhteys
Max:10 henkilöä
Hinta:69 €
Maksu:MobilePay tai tilille
Ilmoittaudu mukaan

Oraakkelikortti Workshop Online

Olet lämpimästi tervetullut laajentamaan intuitiotasi ja kuuntelemaan korttien viestejä! Huomaathan, että osallistuminen edellyttää omia oraakkelikortteja, koska tapahtuma on verkossa. Workshopin aikana harjoittelemme oraakkelikorttien käyttöä ja syvennämme omaa tietämystä. Katsahdamme yhteisen tulkinnan kanssa vuoden 2022 energioihin ja teemoihin. Teemme vuosipöydän jossa kukin tarkastelee omaa vuottaan. Kurssin hintaan sisältyy myös henkilökohtainen yhden kortin tulkinta jostain haluamastasi kuukaudesta josta haluat laajempaa ymmärrystä. Henkilökohtainen tulkinta tehdään yhdessä puhelimessa workshopin jälkeen, tulkinta on noin 5-10min. Puhelinajat sovitaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Sinulle joka
Tämä kurssi sopii sinulle olitpa aloittelija tai konkari. Haluat oppia tekemään tulkintoja itsellesi. Olet valmis kuuntelemaan hienovaraisia viestejä ja viisauksia, ottamaan ne käyttöösi arkeesi luoden selkeyttä ympärillesi ja sinulle joka olet valmis nostattamaan tietoisuutesi tasoa.
Workshop tarjoaa
Opit kuinka luot yhteyden omiin kortteihisi ja työskentelet korttien kanssa. Opit vahvistamaan intuitiotasi ja ottamaan vastaan saapuvat viestit.
Paikka
Zoom alustalla, linkki ilmoittautumisen yhteydessä.
Näin valmistaudut
Et tarvitse mukaan muuta kuin itsesi ja avoimen mielen. Kurssilla voit kokeilla erilaisia kortteja ja halutessasi voit tuoda myös omat korttisi mukaan. Hetkemme etenee meditoinnin, korttien ja teen nautiskelun muodossa. Jos tuntuu, että nälkä saattaa yllättää niin otathan omat eväät mukaan.
Ohjaaja
Workshopin ohjaajana ja tukenasi toimii Laura Juusela, kokenut energiahoitaja/kouluttaja, intuitiivinen opas, näkijä , Spirit art- ja korutaiteilija.
Maksu ja ilmoittautuminen
  • Maksetaan etukäteen Mobilepayllä tai tilille
  • Ryhmään mahtuu enintään 10 henkeä
  • Workshop pidetään jos osallistujia on vähintään neljä.
Tiedustelut
laura.juusela@iloistavirtaa.fi tai numerosta 050-5466078.

Rakkaudella,
Laura