Skip to main content

Kuunsisaret – kasvuryhmä

Tiedot

Päivä:8.1.2023
Kello:4 h / krt
Kesto:10 kuukautta
Sijainti:Helsinki, Herttoniemi
Max:4 henkilöä
Hinta:150 €/kerta
Maksu:Pankki- ja luottokortti, MobilePay, käteinen
Ilmoittaudu mukaan

Kuunsisaret – kasvuryhmä

Olet lämpimästi tervetullut Kuunsisaret-kasvuryhmään. Tämä ryhmä tullaan pitämään nyt paljon pienemmällä ryhmäkoolla. Kasvuryhmään mahtuu mukaan neljä kuunsisarta, jolloin kasvusta tulee vieläkin intensiivisempää. Kurssi tulee sisältämään myös henkilökohtaista ohjausta. Tässä kasvuryhmässä annamme henkisten kykyjemme ja tietoisuuden avautua uusille tasoille. Kuuntelemme ja avaamme sydämemme tietoisuutta ja yhdistymme vahvemmin henkimaailmaan. Annamme intuition syventyä entisestään. Työskentelemme eheyttäen itseämme ja samalla tuemme kollektiivisen tietoisuuden eheytymistä.

Sinulle joka

Tämä ryhmä sopii sinulle, joka olet jo työskennellyt itsesi kanssa ja olet tutustunut henkimaailmaan. Olet tasapainoinen ja jalat maassa oleva, joka tiedostaa myös korkeammat energiatasot. Olet valmis nostattamaan energiatasojasi entisestään ja haluat tehdä parannustyötä isommin koko universumin tasolla.

Kurssi tarjoaa

Matkan aikana oma tietoisuutesi laajenee, opit kuuntelemaan intuitiotasi yhä vahvemmin, yhteytesi henkimaailmaan syvenee ja tiedostat yhä vahvemmin oman tärkeän merkityksesi täällä maailmassa. Tietoisuutemme avautuu ymmärrykselle suuremmasta palvelutyöstä.

Työskentelymetodit

Työskentelymetodeina käytämme meditaatiota / mielikuvamatkoja, mantroja, rukouksia, kehotyöskentelyä ym. tekniikoita ja apuvälineitä (kristallit, kortit ym.), jotka nostavat värähtelyämme. Kuuntelemme vahvasti sisäistä ohjausta.

Tapaamiskerrat

  • Tapaamme ryhmän kanssa 10 kertaa, noin kerran kuukaudessa Helsingin Herttoniemessä.
  • Hinta sisältää myös henkilökohtaisen kahden kerran 60min ohjauksen joko puhelimitse tai kasvotusten.

Näin valmistaudut

  • Käytössämme on salainen fb-ryhmä, jossa olemme viikoittain yhteydessä
  • Päivän kesto on noin 4 tuntia. Voit varata pientä syömistä tauolle
  • Varaathan muistiinpanovälineet ja mukavaa vaatetta niin että sinulle on rento olo.

Maksu ja ilmoittautuminen

Maksetaan paikan päällä joko pankkikortilla tai käteisellä. Voit myös kysyä muista maksuvaihtoehdoista. Koulutuksesta saat kuitin, jos haluat sen esimerkiksi yrityksesi kirjanpitoon. Ilmoittautumaan pääset sivun ylälaidassa olevasta linkistä.

Muuta huomioitavaa

Ryhmä toteutuu kun henkilöitä on neljä (4). Matkan ohjaajana ja tukenasi toimii Laura Juusela, kokenut energiahoitaja, intuitiivinen opas ja näkijä. Laura tunnetaan paitsi kyvyistään taitavana energiahoitajana, myös valloittavasta naurustaan ja rohkeudestaan kohdata synkimmätkin varjot rakkaudella. Laura on auttanut lukuisia ihmisiä päästämään irti turhista taakoista ja rajoituksista, tuntemaan iloa, rakastamaan enemmän itseään sekä löytämään oman voimansa.

Tiedustelut
laura@iloistavirtaa.fi tai numerosta 050-5466078

Rakkaudella, Laura