Skip to main content

Vyöhyketerapia

Tiedot

Kesto:60 min
Sijainti:Hoitohuoneella
Hinta:75 €
Maksu:Pankki- ja luottokortti, MobilePay tai käteinen
Varaa aika

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, jonka juuret ulottuvat tuhansien vuosien taakse niin intiaanien, egyptiläisten että kiinalaisten historiaan. Vyöhyketerapiassa on perinteisesti ajateltu, että ihmisen keho heijastuu kokonaisuudessaan esim. jalkaterään, kämmeneen tai korvaan.

Kehovyöhyketerapiassa käsitellään ihmistä kokonaisvaltaisesti. Tässä hoitomuodossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. Myös perimän vaikutukset huomioidaan.

Hoidossa käytetään vyöhykeratahierontaa ja polaarista painantaa. Hoitoon kuuluvat myös klassiset vyöhykejärjestelmät: jalkaterä, kämmen ja korva. Apuna voidaan käyttää myös magneetteja. Hoito voi olla kestoltaan 1-2 tuntia.

Kehovyöhyketerapia sopii kaikille vauvoista vanhuksiin. Hoidossa käsitellään koko kehoa eikä pelkästään hoidettavaa aluetta. Kehovyöhyketerapia sopii jännitystiloihin, kipu- ja särkytiloihin, tuki- ja liikuntaelinongelmiin. Hoito rentouttaa, auttaa aineenvaihduntaongelmissa, edesauttaa kuona-aineiden poistumista, tasaa mielialaa. Modernia vyöhyketerapiaa käytetään myös moniin muihinkin kehon epätasapainotiloihin.

Näin valmistaudut

Ennen hoitoa olisi hyvä juoda normaalia enemmän vettä. Hoitoa ei tarvitse jännittää. On normaalia, että ennen hoitoa voit saada erilaisia tuntemuksia kehoosi tai tuntea muutoksia olotilassa.

Maksu ja ajanvaraus

Voit varata sinulle sopivan ajan Vello varausjärjestelmästä. Maksu suoritus ohjeet saapuvat sähköpostiin ajanvarauksen jälkeen. Tutustuthan toimitusehtoihin täältä.